Триватиме моя боротьба,
Хоч залишусь стояти сам .
Глумити землю і кров свою -
Я ворогу більш не дам
Триватиме моя боротьба,
Бо честь моя називається вірність!
Нехай там ляже моя голова,
Гинуть кращі - така закономірність!
Триватиме моя боротьба,
І хоч зруйнований світ
Немає більш в мені раба
"Кайдане порвіте" - так каже мій заповіт
Триватиме моя боротьба,
І в ній я честі не втрачу.
Упаде за ордою орда,
Бо випаленої землі я їм не пробачу !
Триватиме моя боротьба,
Нехай згине останній враг.
Настане наша права доба,
І засяє навічно наш стяг!!!!