Два тижні неба
Ти роздратована
- Хіба так треба?
- Шана жертовності.
Усім усміхненим -
Надалі радості,
Усім, хто поснули -
Не прокидатися.
І йти по небу
Вниз головою,
Й горіти під сонцем
Рудою травою.
Й стелитися в сіни -
Най тебе стопчуть.
Горіти у небі -
Дивно напрочуд.
І сили ще мати,
Летіти так низько..
Поснули химери
І ранок вже близько.
І ніч доплітає
Скуйовджені коси,
І бажаних снів
Тобі ранок приносить.