Теплий вітер в замкову шпарину
Ніжним подихом сон перервав...
Про яку невідому новину
Мені голос нічний сповіщав?
Може, птахом пророча година
Мирну звістку до нас принесе?
І всміхнеться у лузі калина
З Україною понад усе...
А, можливо, звучав голос долі
В Божім іспиті терни пройти.
Щоби ВІРА, НАДІЯ і ВОЛЯ,
Щоб щасливими дітям рости...
Нові райдуги змиють віконця,
Синім плесом зрадіє Дніпро!
Над Вкраїною золото-сонце
Зійде МИРОМ, ЛЮБОВ'Ю, ДОБРОМ !..
Новий день на зорі розпочато,
Світла думка, як Божа роса...
Починаймо його з благодаті -
"ОТЧЕНАШУ, що є в небесах!"