Маленька квітка Ґеоргіна
Зросла у Києві колись.
Тепер рахую я хвилини
Від того часу, як знялись -
Ти з Києва, а я з Дніпра,
До того часу, як пора
Настане нам прощатись...
Лиш в інтернеті зустрічатись?
О, ні! Настане та година,
Коли моя вже Ґеоргіна
Прийде на площу в центрі міста,
І скажем ми "асталавіста"
Усім дощам, усім штормам,
Що заважали колись нам...
Маленька квітка Ґеоргіна -
Хоч вічність милуватись нею!
Як добре, що ти та людина,
Що зветься лиш єдиною, моєю...
Урочище полтавське об'єднало
Нас двадцять першого числа.
Ти уявляєш, що б пропало,
Якби ти тут не побула?..
Ти чуєш? Ми ще досі між містами,
Біля багаття сидимо.
Ти згадуй лиш, що було з нами,
І воно прийде ще само.
Маленька квітка Ґеоргіна
Зросла у Києві колись...
23.07.2016, 13:14