Перебираючи думки не можу розібратись,
А ти обвинувачуєш у всьому спеку,
Говориш, що вона пройде
І буде все гаразд, все як раніше.
Я не можу зрозуміти, де той час,
Коли все було краще ніж раніше,
Бо на раніше не повернеться язик
Сказати, що між нами не тріщали шви.
Давно не відчуваю я іскри,
Що загоралась між поглядами, нами...
Коли мені подобався твій силует,
Коли не дратували твої жарти.
Цієї ночі знову бачу сон,
Де ти на фоні зради дуже радий,
А я вся оніміла і роздавлена така,
Відкривши очі бачу, що ти поряд.
Прокинувшись так боляче було,
Але твоя присутність була мені байдужа.