Львів...!Місто-історія, місто-мрія! Люблю Львів: за безкінечну метушню; дзеленчання трамвайчиків; незручну, стареньку бруківку; безцінні пам'ятки архітектури; просякнуті історією вулички...
Місто Лева - то місто, в якому безкінечно звучать музичні інструменти в руках вмілих і талановитих вуличних музикантів, яке переповнене туристами та в якому живуть щирі і привітні люди!:)
Львів манить, чарує, зове...
Щастя і радість у ньому живе.
Старенька бруківка, дзеленчання трамваю,
З захопленням його архітектуру оглядаю!
Щоразу подих аж тамую,
Коли у місто Лева я мандрую.
Гіркий і бажаний смак кави,
Погляд чоловіків: хтивий, захопливий, лукавий...
Як дерлася я на Високий Замок,
Аби зустріти там світанок.
І дощ, сльозами небо місто омиває,
Хто хоч раз у Львові побував, приємні спогади про нього в пам'яті для себе залишає! (с)
Дякую за цей невеличкий вірш. Дуже люблю Львів. Здається , що це те місто , в яке ти приїжджаєш знову і знову , отримуєш нові емоції. Дякую вам. Я відчув атмосферу міста.
Lost Angel відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Спасибі! Насправді, емоцій більше, лише рядків на них бракує...