Я відчуваю,ох як відчуваю
Вже майже завтра
Келих вже до краю
Отруює жахлива правда
Скажи мені де кривда а де щирість?
О Господе!Усе на твою милість...
Невже так легко усе минає ...в вчора?
Не можу дихати,перехопило подих...
Я задихаюсь,ох як задихаюсь
Моя матусю,чом ти не зімною?
Я заблукала,в темряві спіткаюсь
Так хочу бути біля тебе поруч
Настала скрута і лиха година.
Я безпорадна,мов мала дитина
О хто б мене з землі підняв?
Запеленав та до грудей приклав...
Та де існує ця любов у світі?
Щоб завжди поруч і ніхто не вкрав?
Така як материна,чиста,світла...
І хто б її мені віддав?