Навчи мене як правильно літати.
Навчи мене як правильно іти.
Можливо будем пам`ятати.
Можливо не забудемо ті дні.
Коли раділи ми щомиті.
Коли сміялись, як дурні.
Коли за небом ми ховались
Й коли дурачились ввісні.
Тепер я оглядаюся назад,
Забуті стежки, спалені дороги.
І наш колись любимий сад
Забув тодішні діалоги.
А ти задумався хоч раз
Над тим які рожеві квіти?
І чи багато фраз-образ
Зумів прошепотіти?
Напевно ні, а може так, не знаю.
Напевно можеш спати у ночі.
А я тихесенько блукаю,
І десь співають пугачі.