Чи існує місце на карті
Де немає печалі й журби?
Де ми знаємо хто чого вартий
Де назавжди лишились дітьми
Та життя вирішає по своєму,
Може пан ну а може пропав
Всіх нас тягне до рідного дому
Де б і хто чого не шукав...
І стоїш одна серед поля
Вітер грає волоссям твоїм
Ти неначе чужа й ніби своя
Ти на боці...але на чиїм?
Ти хотіла жити мов в казці
Відкривати глибини душі
Зрозуміла...усі ходять в масці
Й незбагненні причини тобі
Той маленький вогник у тобі
Захищай від буремних вітрів
Йому хотіла віддати багаття,
Ну а він його не схотів...
Бережи його попід серцем
Хай жевріє яскравим вогнем
Мовчки дай мені свою руку...
І разом ми далі підем...
Ти така незбагненно красива,
Тендітна й невимовно стійка
Будь то дім твій, чи буде чужина...
Ти ніколи не будеш одна...