Мамо
Вам моя любов, мій світе, моя мамо,
Вклонюсь я низько, низько до землі,
Буду молити Господа за вас,
За те, що ви життя дала мені.
Мене зростила, виховала у любові,
Сміялась, плакала, терпіла і мовчала…
Не спала ви ночами через мене мамо,
Разом із батьком ви мене навчала.
У люди вивела, дала науки пізнання,
Молилась мамо кожний день за мене,
Привила ти мені любов до батьківщини,
За це я щиро вдячний моя нене.
За вас я мамо і в вогонь і в воду!
Вас я буду завжди поважати і любити!
Дай Боже щоб я був як ви із батьком
Міг вірно у любові все життя прожити.
За те, що дали я вам вдячний щиро,
За ту турботу що в мені плекали,
За ту надію що мені вселили мамо,
Ви була мудра ви усе на світі знали!
Стою я нене на колінах перед вами,
До Господа свої молитви воздаю,
Хоч часом мали ми розбіжність мамо,
Та з вами завжди жили як в раю.