Вона тобі не зрадить, дорогий.
В її душі вогонь палкий палає.
Ти зрозумій, що ти їй не чужий.
Вона тебе, повір мені, кохає.
Між вами можуть бути і непорозуміння.
Бо знаєш, що живемо без інструкцій.
Лиш треба трошки віри і терпіння!
Щоб склалося життя без тих складних конструкцій.
Не треба тут скандалів, ревнощів, емоцій...
І боязні, що хтось від тебе піде.
Тут ніжності й кохання стане досить...
Важливо, щоб це ДВОЄ розуміли.