ти прокинешся вранці, наче нічого й не сталось.
Приймеш душ, вип*єш ментоловий чай у кухні.
Потім глянеш на небо й згадаєш, як сонце ховалось,
і тоді з*їдять тебе повністю спогади мутні.
ти згадаєш ту ніч, де розбилися мрії вщент,
Де найдорожча людина зламала всю душу,
де в голові картину наче б малював Вінцент,
І з*явиться слово одне сумне - мушу.
Мушу? це дивно. Цікаво, що ж сталось в ту ніч
ти ж бо була все такою мужньою, вільною
І тільки ти пам*ятаєш запах тих яблучних свіч,
І як змінилася доля твоя порадою "дільною"
Всі поверхнево торкнуться твоєї проблеми
хтось запитає:" що сталося ? що змінилось?"
Та ніхто не здатний вислухати ті поеми
що назавжди в душі твоїй загубились