Справжня любов розпочнеться
коли він заплатить за стіл
За каву
коньяк
і серце
яке він іще не розбив
І за вікном лімузина
промайне двадцять перша весна
Нема більше в Zippo бензину
Спохмурнів твій меценат
Справжня любов продається
за діамантові сни
За каву
коньяк
і серце
вдягнуте в хутра зими
І об пентхаусну тишу
порізала вени весна
Для когось писала ці вірші
Без когось стрибнула з вікна
Справжня любов закінчиться
коли обірветься ніч
Розчиняться всі таємниці
які навигадував Лінч
І вулиці знову зрадіють
босим твоїм ногам
Ти фарбуєш місто в надію
Я нікому тебе не віддам