Захворів
Температура
Соплі
За вікном весна тамує кашель
Чай гарячий
Голос Дженіс Джоплін
З ними помирати вже не страшно
Цигарки не лізуть
а горілка
йде на розтирання і компреси
Порошки
Цитрина
Аскорбінка
П’ятий день я хворий і тверезий
Замість друзів – хтивий телевізор
дивиться очима Сельми Хайєк
Проковтнуть пігулку
Щось погризти
І заснути хоч би вже під ранок
Відросла щетина на обличчі
В депресняк вганяє ця застуда
За вікном зима з весною в клінчі
Й вітер пестить всім дівчатам груди