Ви помічали
що трава росте всього за день?
Втрачають розум всі міста
неначе від Black Label
Раптово вишні зацвіли у втомлених дворах
Жінок до неба роздягли
яке у них в серцях
Раніше тут була земля
сіріша за нудьгу
і в темряві жорстка імла ховалась за вільху
Роками заросли до брів
Забули Божий вірш
Черпали радість ми зі снів
і повен був наш ківш
І ось кульбабки заграють
немов руді жінки
Повітря стигле
як в раю
і квіти говіркі
Весна наповнює цей світ
як медом срібний жбан
І джміль у сутінках дзижчить
присівши на тюльпан