Стихають кроки, гаснуть голоси,
Вогні палали – в сніг перетворились.
Не зійдуться ніколи полюси -
Хай навіть сни на двох їм завше снились.
Хай навіть бились мужньо за любов -
Не розцвітуть на полюсах троянди.
Не допоможуть тексти молитов -
Два полюси чужими будуть завжди…