dominic
графоманство
мабуть я у цю гру загрався.
писати дурні і не дурні вірші -як комп'ютерна гра,
але без матеріальних благ життя не життя.
Богом не будеш ситий,піснею також,і віршами.
Графоманю?Та по херувиму.
Я граю.нублю.(noob'лю)
Зате у мене є уже титул,
Хоч не король ,зате граф)
20 .02.2016