Якби вас запитав хтось "Що таке щастя?",
ви одразу ж змогли б відповісти?,
я б показала свої тату біля зап"ястя,
і по-своєму старалася розповісти.
Любов перемагає все,я точно знаю,
щастя - знайти її й уміти берегти,
щастя - чути щодня..."обожнюю,кохаю",
щастя - йому у вірності до смерті присягти.
Діти від Бога дар,я точно знаю,
щастя - обійняти вперше своє дитя,
щастя - коли мамою тебе називають,
щастя - подарувати світу нове життя!!!
Кожному своє в житті,я точно знаю,
щастя людей носить різні імена,
чудово,що всі унікальне щастя мають,
прекрасно,що моє найбільше щастя це СІМ"Я!!!