Виступає Порошенко.
І себе вітає!
Відбулися вибори
І тепер 4 роки
Тиша наступає.
Тепер їжте наші очі
Кого ви обрали
З того гурту на майдані
Де ви ночували,
А товариші ваші
Зовсім там сконали.
Тепер нові народились
Пацюки, з роками
Їхні лозунги красиві
З кулями словами
Себе марно прославляють
Як той лебідь,
Рак та щука.
Зупинився віз майдану,
Лебідь прославляє
Рака й щуку
Що не тянуть,
А тільки щипають
Українців злиднями
По світу пускають.
Розпрягайте трійцю з возу
Бо не буде діла,
Та добре питайте
Де майно поділи
Два бюджета України,
Та на курсі гривні
Скільки збагатились.