Я ніжно , мовчки
доторкнусь руки твоєї,
Відчуєш серце
переповнене коханням,
Всю ніжність , до краплиночки,
душі моєї...
Чому огорнута твоїм
сумним мовчанням ?
Не вимовлене зрозуміти,
вірю , вмієш ,
Що поселилося гірким
у серці трунком .
Переплелись в єдине
почуття і мрії...
І сльози падають
солоним поцілунком.