Я патріот своєї країни,
Не хочу, щоб знову був період Руїни.
Але з різними політичними агітаціями
Ми не відчуваємо стан деградації
Все, що приймають у нашій країні,
Все це на користь великій Росії.
Пройде ще небагато часу,
І ми перетворимось у непотрібну масу .
Щоб до цього не дійшло
Я нагадаю, як раніше було.
Було українську мову забороняли
Та наші діди-прадіди на те не зважали,
І всупереч законам нею розмовляли
І за незалежність України душу і тіло поклали.
Цими словами я хочу сказати,
Що не потрібно власну історію забувати,
А лише потрібно владу правильно обрати,
І своїм шляхом у майбутнє крокувати.