***
Як злість, що рветься із пекла до людей
Так доброта закрита в серці за дверима
Ти не гноби ті вчинки від чужих дітей
Вони не варті зради ще й від тебе
***
Замкнули вітер за дверима
І сніг притих, упав до тилу
Не шкода людям, аби не мішало
Краса зими лежить, вона є досконала
***
Як грязний сніг на чоботях розстане
Як сонце розпече нам тил
Як тільки вітер пісню заспіває
Весна промовить: "it's just for start"