Скрипить валіза по мокрій дорозі
у сніг і воду вгрузають чобітки
наша зустріч покладе край тривозі
розвіє всі депресивно-зимові думки
відчинилися двері і радісне привіт
стало поцілнком, що спалив весь лід
і обійми твої, і гарячий зелений чай
і ніжне "на довго так мене не покидай"
запалюють душу, серце і зорі у висі
зима відступає, на обрії весняні дні
твої очі по-справжньому добрі і чисті
дарують все те, що так необхідно мені