Коли твій дім загубився за листопадами,
Коли почуття зливи змили з узбіч,
Коли вже не видно життя за хмарами,
Коли неабияким холодом стелиться ніч.
Коли не позичиш іскор у полум'я,
Коли ні серця, ні станції не дарують тепло.
Коли все, що маєш - дні пом'яті
І це загублене житло...
Коли ти сам загубився за листопадами,
Коли і життя не може взяти новий акорд -
Приходить вона білими снігопадами
Під гру з дощів душевних нот!
Приходить вона й почуття запалює
Холодом диким і шаленим теплом.
Коли у життя осінь за планами,
В природи і в серця - зима і любов.