Хочу навчитись танцювати,
щоб танцюристом кращім стати!
Хочу гарнесенько співати,
щоб спів лунав із кожній хати!
Хочу поетом гарним стати,
вірші свої усім читати!
Хочу я диригентом стати,
щоб хором вміло керувати!
Хочу я хліборобом бути,
щоб спів колосся в полі чути!
Хочу навчитись лікувати,
щоб людям всім допомагати!
Хочу навчитись малювати,
свою країну представляти!
Хочу навчитись швидко бігти,
щоб коли треба – завжди встигти!
Хочу і буду я Людиной,
щоби пишалися батьки!
Щоби пишались Україной,
в якій живеш і я, і ти!