Для тебе я буду сильним,
Щоби в моменти туги,
Взяти тебе за руки,
Ніжно цілуючи в губи.
Сховати тебе за спину,
Від вітру, дощу, долі,
Від поглядів злого люду...
Але не тримати в неволі
Я хочу щоб ти була вільна,
Щоб розправила крила,
Щоб посмішка твоя ніжна,
Життєвий твій шлях освітила.
В моменти ж коли мені важко,
Коли покидають сили,
Ти просто притисни до себе,
Цілуй мене, моя мила.
Тоді стане все на місце,
Я знаю ти так зможеш,
Бо в тебе моє серце
Роби собі з ним що хочеш...