Я зможу жити попри біль
І, незважаючи на сіль у ранах,
Приймати кожен лютий бій
У долі, що як стратег, насправді, - бездоганна...
Я буду жити, а не виживати!
Творити буду - комусь це ж до душі!
Нехай не матиму омріяної хати,
Нехай я не зриватиму куші...
Я буду жити, а не існувати,
Аж поки не дістанусь до межі...
Аж поки не зірвуся з горизонту,
Як особистість, не як всі...
01.12.15