В твоєму серці темрява нещадна.
Що спалює навколо всі мости.
І та любов, що лиш мені підвладна
Не зможе підпалити всі хрести,
Що ставлять вже стосункам нашим за упокій!
Всі спогади тремтять на ниточці тонкій.
Горить навколо все з ненависті й любові,
В багаття підкидаєш малюнки кольорові.
І знаю, що більше не побачу я тебе.
Помре і стліє тіло немічне й слабе.
А біль заполонить рани у душі,
Його змиють ріки крові і дощі!