Лише з тобою я хочу бути щасливою,
Ділити з тобою дні радості й смутку,
З тобою спіймати зорю мерехтливую
Й бажання задумали б разом ми хутко.
Я просто хочу відчути тепло твого серця,
Що зійдеться в ритм разом з моїм,
Я відчую його, як шалено на волю знов рветься
Та моє не дозволить твоєму покинуть свій дім.
Я всього лиш хочу відчути смак щастя,
І з тобою разом колихати мале немовля,
Ти візьмеш мою руку, коли впаде з дерев перше листя,
І поведеш туди, де почнеться новеє життя.
16.05.2015