Згорілого серця золою
Намалюю нескінченності знак.
Я хотіла бути з тобою.
Та все вийшло не так.
У місячнім сяйві сьогодні
Я на колінах стою.
І хочу пропасти в безодні.
Про це я благаю й молю.
Тиша і морок навколо.
Шепіт лише в голові.
Я розірву зачароване коло
В цій вічній солодкій пітьмі.
Згорілого серця золою
Намалюю картину ясну.
Вмиюсь гіркою сльозою.
І знову прокинусь від сну.