Нехай з іншим нас звела дорога,
Але ти назавжди будеш мій.
Та на душі бринить тривога
В передчутті недовідомих мрій.
Розкинула нас доля між світами,
Та в моїм серці будеш тільки ти.
Залишилась тривога поміж нами,
А в пам'яті залишились лиш сни.
Cвіти далекі, відстань неможлива
І сльози вже застигли на очах,
Ця путь для нас така жахлива,
На щастя ти приходиш хоч у снах.
А сни мої дарунок долі:
Замріяні, співочі, гомінкі,
Ми біжимо ромашками поволі
Такі ще досі юні і малі.
04.01.2015