Вибач, матусю, що тебе я покинув,
Це ж за Вкраїну свою я загинув.
Пішов я за волю своєй Батьківщини,
Віддав я життя за щастя родини.
Вибач й ти, батьку, за те, що пішов я,
Віддав я життя за ваше здоров'я,
Пішов я у вічність за всю Україну
За долю щасливу стояв до загину.
Вибач, сестричко, що прийшлося журитись,
Тобі, тай, сестричко, іще веселитись.
Яке ж то весілля без брата справляти?
Прийдеться, сестричко, в могилі лежати.
Вибач, кохана, за заплакані очі,
Які ж то щасливі були наші ночі,
Та за щастя пішов я ставати до бою
Стиснулося серце од сильного болю.
Вже ангельські хори мені заспівали,
Архангели вбитих благословляли.
Полягли ми за долю нашого краю,
Всі підем до Бога, до Вічного Раю.
22.02.2014