1. Зима Чорні клавіші - мокрі дерева, білі клавіші - сипле сніг. То болотиться, то хурделиться, то гуде кабельна мідь. До шибки чорної - сніжинки іскрами, сувої вихорів - на ліхтарі. Темрява відьмиться, відлига немічно з-під ніг злодійкою краде льоди. Холодна паморозь прийде, вітаючи, повідганяє непевні сни. Вдарить мороз - до зір докотиться потужний акорд зими!
ID: 619591 Рубрика: Поезія, Лірика кохання дата надходження: 09.11.2015 13:16:24 © дата внесення змiн: 03.01.2017 16:02:40 автор: Artemis
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie