Ще поки ми брехні не відцурались,
Йдемо у темряві, шукаючи той світ
За який хоробро всі бились і вмирали,
За який холодно вмирав наш цвіт.
Треʼ все згадати й стати тим народом,
Що поступом своїм здригав міста,
Прозріти повністю забутим родом
Котрий в пусту розтратив сі літа.
Куй зброю ту, якою скрізь воюють,
Готуйся тілом — закаляй свій дух.
Знай, мудрого ніколи не одурять...
Будь тим, кого сприймуть на слух.
Боїться ворог рідного нам слова
Від єдности родів наших тремтить.
Народність нашу дужу і здорову
Не в силах жодна сила погубить.
Ми можемо збороти все на світі
Зібравшись думами, піднявши меч...
Розлючені розсудливо судити
І не здаватись всьому в супереч.
Зброя. 08.11.2015