Я вірю Ви певно є на цій землі,
Під цим самотнім і синім небом.
Я знаю, що Ви зустрінемось мені,
Щастя більшого мені й не треба.
Я знаю Ви десь є на цій землі,
Доля водить одними нас стежками.
Я вірю нехай бодай лиш вві сні,
Вона, нас зведе неодмінно з Вами.
Поки ж, нехай летять мої роки,
На самоті невпинно дні за днями.
В самотньо-синім небі мов птахи,
Ми назавжди поєднанні зірками...