Ночами не сплю, думаю про тебе ,
і мені не потрібен ніхто, чуєш ніхто, окрім тебе.
Ти причина моєї усмішки,
люблю гуляти, з тобою я пішки.
Коли тобі погано, ти тільки скажи,
я в мить прийду, і обійму ти тільки не тужи.
Просто буть поруч, і нікуди не йди,
бо мені в цьому світі , потрібна лише ти.
Я хочу, все життя з тобою прожити,
я хочу з тобою, все щастя ділити.
Ти саме та, яка для мене є все,
я шалено, шалено кохаю тебе.