Небеса від Армані
Повітря від Гуччі
Ти закохана в money
як японка у суші
Ти збираєш оргазми
наче твори мистецтва
Ми могли бути разом
тільки в вигляді нецкі
Як убивчий торнадо
у кремовій сукні
ховаєш принади
в нічній каламуті
що шматує життя
на секунди й епохи
як розпусна змія
розриває панчохи
Я залежу від тебе
як хворий від шприца
А ти плюнула в небо -
розлючена жриця
Я вдихнув це повітря
і одраз отруївся
Світ конає на вістрі
Захлинулася пісня