Сніг спада легко, десь там,
Час біжить швидко, десь там,
Та цього не поміча
Одне бідне дівчина,
Що сидить все у вікна
І плаче собі сама.
Хотілось бачити світ
Дивитись на сонця схід,
Бачити своїх батьків,
Хоча б, лише кілька днів.
Не жалкує більш вона,
Що все віддала, десь там,
Тому, хто благав, десь там,
Бо жити змоги не мав,
Бо йому тяжко було.
Сніг спадав легко, десь там
Час летів швидко, десь там.
Вона сьогодні бачить світ
І дивиться на сонця схід,
Бачить щирі очі батьків,
В своїм житті, не кілька днів.