Той
хто живе
тримаючись лиш за контрабас
сумно у зморшках ховаючи час
пальцями струни перебирає
неначе роки -
дим від сигари як завжди терпкий
Той
хто живе
тримаючись лиш за гаманець
місця в раю не прикупить і честь
Тільки на цвинтарі може придбати собі квадрат -
ліпше Мамона не вигадав жарт
Той
хто живе
тримаючись лиш за небеса
бачить як зблискує Божа коса
Душі-кочівники йдуть в небезпечно-привабливу путь -
тиша і спокій…
…сірка і ртуть…
збірка "П`ята пора року" цикл "П`ята пора року"