Никотинові пасма замість волосся
облизують мої пальці
Лукавий погляд ніби з просоння
шукає собі обранця
Зайві розмови
вчорашня кава
ти нахилилася з ліжка
Cиплеш на килим німі питання
а очі порожні як в кішки
Гостриш об мене сумні леза
очей
та немає крові
А в мене на думці медичні тези
я не люблю тебе
соррі
Очі
як птахи – закрили сонце
і п’ють мої ріки й озера
Я вже десь бачив на кіноплівці
оливковий погляд тореро
Гримає пам’ять залізним льохом -
хоче втекти з полону
Я не тримав тебе –
іди з Богом
Потяг рушає о сьомій
Ти відбулася дощем у світі –
втопила мою душу
А кажеш – бажала всіх напоїти
тобі повірити мушу
Зняла пальто
кинула сумку
впала обличчям у осінь
Години благають про порятунок –
їх час у кишені носить
Зцілить всі рани зимовий ангел
снігом насипле тишу
Ми змарнували шикарне танго
на ціле життя раніше