Розбещена лялька в короткій спідниці
не може збагнути як їй далі бути -
чи може напитись
чи може ковтнути
дивні пігулки
щоби забути
його
Він спочиває на лаврах рок-зірки
Фанати
автографи
гастролі
мобілки
І в кожному місті він має кохання
Сотні дівчат щодня пишуть зізнання
йому
Тому що він для них як Бог
глянцевий герой
От тільки постерна любов
не може бути втрьох
Розбещена лялька в короткій спідниці
іде на балкон дивитись на зорі
Це його очі – їх не можна забути
Він десь далеко
проте можна стрибнути
за ним
Він пригощає усіх наодинці
Хто має бажання – опиниться в ліжку
П’яний продюсер відвезе на машині
Віскі і джеф – все що потрібно рабиням
його
Тому що він для них як Бог
глянцевий герой
От тільки постерна любов
не може бути втрьох
Далекі гастролі
концерти
тусовки
Свіжих ляльок - для кліпу в масовку
Їхні обличчя рвуться як струни
Ноти і слова – таємничі руни
його
Втомлена лялька у довгій спідниці
в небо злетіла як сестри-черниці
Довго кружляла над стадіоном
а шоу тривало... та небо стало домом
її
Тому що він для них як Бог
глянцевий герой
От тільки постерна любов
не може бути втрьох
збірка "П`ята пора року" цикл "Літні вірші"