А давай, зіграєм у мовчанку!
Я налию кави в філіжанку.
І, ми будемо дивитись на зорі..
Мабуть в снах, вони справді прозорі.
А давай, не порушим цю тишу!
Хай лиш вітер дерева колише,
А, ми будемо, в небі тонути,
Нам не вдасться в цю далеч пірнути..
А, давай говорити думками!
Бо ж слова, наче стали птахами.
Ми немов - чайки безкрилі,
Все єство у житті загубили..
А, давай зіграєм у мовчанку!
Я любитиму тебе до ранку...