Гранітні сірі ночі, розбиті дзеркала,
Чого я дійсно хочу? - Щоб ти поруч була,
Засунь похмурі штори, зідри фальшиві маски,
Я буду твоїм принцом з улюбленої казки,
Сумні химерні будні, обшарпані обої,
Спитаєш, що я хочу? - Щоб ти була зімною,
Зміни ці чорні фарби, і намалюй пейзаж,
Накрило з головою, це точно не міраж?
Розвій всі мої думи, зітри із флешки пам'ять,
Нехай усе погане, мій розум не затьмарить..
Хай буде лиш надія, й до цього щось хороше,
Ці спогади найкращі, й цінніші за всі гроші..
(Із Щоденника)