Між Щастям і Смілим
У степу Дикого поля
На роздоріжжі між світами –
32-й блок-пост, як воля
Козацька, стоїть між штормами.
Є війні причина:
За спиною руська земля,
Можна тільки наступати.
Попереду – обстріл Кремля,
Києву ще буде що згадати.
У долині смерті
Зараз бій цілодобовий:
Наказ кришить кацапів
Давно прийшов службовий, –
Один із визвольних етапів.
У вечірніх новинах
Обіцянка перемоги
Завершилась перемир’ям –
щодень відірвані ноги,
смерті солдат під сузір’ям.
Злочинний наказ –
Усім загасити вогонь,
Мовчать під мінами, Градом.
Чекати дула біля скронь,
Почуватися зневаженим стадом.
Вояки однак не зійдуть -
Позаду Київ, честь і їх народ:
«Я до тебе, мамо, повернусь,
У снах, без пишних нагород,
Головне – непереможна Русь».
У світі новин
Чесних чиновників і крамоли
Необхідне іде у дорогу.
По факту тилові балаболи
Не надіслали підмогу.
У темну ніч
Ворог мінує. Атака –
Полонені, десять убиті,
Пару живих і собака –
Всі герої несамовиті.
Дії слабких –
Переговори, мирний план –
Лиш обернулись смертями.
«Градів» обстрілів вулкан
Застеляє землю костями.
Сильним людям
Одне – долати пороги,
Не відставляти прикладу.
Комусь після перемоги
Та й помститись за зраду.