Весь світ упав, тобі одній до ніг,
В твоїх руках - маленькі океани,
Ти моє світло, чистий оберіг,
Я буду поряд, якщо сили стане..
Я буду поряд, ти лише поклич,
Заради тебе, я, на все готовий,
Моє їм'я у голос возвелич,
Я є твій ангел, світло-пурпуровий.
Весь світ й надалі буде тільки твій,
А я - якщо захочеш, біля тебе...
Ти моє щастя, просто зрозумій -
Мені крім тебе, іншої не треба..
(Із Щоденника)