З Днем незалежності, кохана Україно!
Моя рідненька, завжди розквітай!
Настане час, поставиш на коліна
Всіх тих - хто хоче знищити наш край!
З Днем незалежності, моя ж ти золота!
Нехай же радісно всміхається нам сонце,
Нехай колосяться пшениці і жита,
Від цього щастя, завмирає серце..
З Днем незалежності, вставай скоріш з колін!
І хай тебе не топчуть злії кати!
Нехай вже зникне ворог - вражий син,
За це усе - лиш нам відповідати!
З Днем незалежності, одна, моя - Єдина!
Не плач ніколи, весело світи!
Бо ти ж моя, Кохана Україна!
І я за волю! А от за що ти??