У світі нашому,
що розірваний на фрагменти,
Ти маєш
віднайти себе.
Ти маєш
зрозуміти все.
Ти маєш
лиш ілюзію володіння.
Творіння
з попелу й золи
не спи!
Відкрий спраглі очі настільки
наскільки це взагалі можливо.
Думай про важливе,
вміщаючи у свідомість всесвіту пустоту.
Збагни простоту.
Лелій чистоту
Забий на бруд
всього цього світу
Будь світлом
самому собі.