Ніхто не чекав, а вона повернулась.
Забуті ті дні , а вона нагадала,
Навіщо прийшла тебе не чекали!
Забравши життя по країні ти йшла.
Усі молоді за тобою пішли
Хтось повернеться, а хтось може ні
Навіщо кидаєш ти зерня своє
Воно проросте і життя забере.
Ніхто не чекав ,а вона повернулась
Кинувши зброю в руки мої.
Навіщо ж боротись коли все було
І воля була , і радість була, вона їх забрала і мовчки пішла.
Розбивши народ на два табори
Миготітимуть всюди їх прапори,
Забравши синів народу мого
Ти більше не будеш жаліти його.
Війна не скінчилась, але усі знають,
Що прийде ще час ,а рани ті будуть.
Комусь буде краще кому буде ні,
І лише вона буде сумна, сидітиме тихо дивитись на нас,
І мовчки чекати на пагубний час