В Ваших очах – і біль, і радість
Та таємниця минулих століть…
Посмішка і щирість й лукавість,
В Ваших очах – дощ і спокій стоїть…
В Ваших очах – всі барви світу,
Надумали чомусь з’єднатись в мить…
В Ваших очах – шукав привіту,
Бо лиш без Вас… В моїй душі болить…
В Ваших очах – надії квіти,
П’янким бузком для мене, зацвіли…
Світи й незвідані орбіти,
В Ваших очах – про Вас, розповіли…
В Ваших очах – всі дні та ночі,
Кличуть мене, безкрайнім небом знов…
Від погляду, серце тріпоче,
Бо в Ваших очах – для мене любов…