Вона прийшла непрохана й неждана
Як та весна,з'явилась на поріг
І ніби-то її я так чекала
Та неспокійно нині на душі
До мене припливла вона з туману
З моїх далеких,потаємних мрій
Ця дівчина долоні простягнула
і ніжно посміхнулася мені
Звала з собою у краї кохання,
на небо звала за собою йти
Про долю щось мені розповідала
Та я не слухала її...
Я подумки про тебе так благала,
А нині дивлюсь в твої очі і мовчу
Дивуюсь я,хіба ж не знаєш?
Що я давно вже іншого люблю?
Для іншого я вже давно кохана
я іншому свої вірші пишу...
про яку долю ти мені розповідаєш?
лиш з поряд з ним,я розумію,що живу